Posao za govornike portugalskog

Нема коментара на Posao za govornike portugalskog

Društvo za pružanje usluga pozivnih centara SITEL SBA DOO BEOGRAD traži kvalifikovane kandidate za radno mesto ,,operater u korisni?kom centru’’ (CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE WITH PORTUGUESE ), a kao najvažniji preduslov navodi poznavanje i koriš?enje portugalskog jezika Download classic sheet music.

Sitel SBA je deo ameri?ke kompanije Sitel Worldwide Corporation, koja posluje u 26 zemalja i zapošljava 55.000 radnika i jedna je od najve?ih kompanija u oblasti pružanja shared usluga i industrijskoj podršci, wireless tehnologiji, ISP-tehnologiji i kompanijama koje se bave maloprodajom dobara široke potrošnje bury a friend 다운로드.

Operater u korisni?kom centru je osoba odgovorna da efikasno odgovori na zahteve korisnika putem telefona i email-a; da odgovora na žalbe i pitanja korisnika i evidentira ih na odgovaraju?i na?in u sistemu that summer.

Najlakše se možete prijaviti putem elektronskog upitnika gde treba da unesete svoje osnovne podatke i priložite CV. Za sve nedoumice tu je mejl kompanije hr.serbia@sitel.com. Rok za prijavu je 25.1.2013.

Detalje o uslovima prijavljivanja možete na?i na stranici Centra za razvoj karijere studenata. A više o samoj kompaniji na fejsbuku.