Misija Beograd- raspust za dž u Domu Omladine

Нема коментара на Misija Beograd- raspust za dž u Domu Omladine

U periodu od 10 Download Adobe After Effect. do 20. januara, Dom omladine se preobražava u sigurnu ku?u za mlade.

Tokom tih deset dana organizova?e: koncerte najboljih novih grupa (Threesome, Straight Mickey and the Boys, Temple of the Smoke…),  žurke (Idemo na Mars, Vatra…), filmske projekcije (Tilva Roš, Klip, Šišanje…), izložbeni i prodajni prostor za brojne urbane brendove (DechkoTzar, Pull my Daisy, Zerpo…), razli?ite radionice… I sve to uz besplatan internet i neo?ekivano niske cene pi?a (pivo- 100 din, kafa- 50 din…) head soccer bug edition.

„Misija Beograd“ je rezultat dobre volje i samoinicijative razli?itih grupacija mladih. Oni su udružili svoje snage i uz minimalnu pomo axcrypt free 다운로드? Doma omladine, kreirali kvalitetan i aktuelan sadržaj za sebe i svoje vršnjake. Ovaj program nije potpomognut sredstvima komercijalnih sponzora niti nekih drugih izvora.
Besplatne propusnice za program MISIJA BEOGRAD – sve filmove i muzi?ke programe VATRAŠOK KORIDOR VE?E (GRANDPA CANDYS + DJ BEKVALAC i DJ AKASHA), kao i DŽEZ ZA DŽmožete da preuzmete svakog dana od 12h do 21h na info pultu u glavnom holu DOB-a. Cena ulaznice za ostale muzi?ke programe je 150 dinara i mogu se kupiti na EVENTIM prodajnim mestima.

Program pogledajte ovde!