Konkurs-Zbornik poezije i kratke proze sa prostora ex YU

Dom omladine Pan?evo poziva sve zainteresovane mlade autore da pošalju radove na ovogodišnji, 36 성경 음악 다운로드. po redu, konkurs za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora eks-Ju – „Rukopisi 36“.

Konkurs ?e otvoren do 15 file from Safari. februara 2013. godine, a pravo u?eš?a imaju devojke i mladi?i od 15 do 27 godina koji pišu na jezicima bivših ex-Ju republika.

Treba poslati tri pesme i / ili tri pri?e dužine do ?etiri kucane strane (dakle, do 10 000 karaktera, veli?ina fonta 12, 1.5 prored), potpisane punim imenom i prezimenom, godinom ro?enja, adresom, brojem telefona i i-mejlom na: Dom omladine, Svetog Save 10, 26 000 Pan?evo, Srbija (s naznakom ,,za Rukopise 36”), ili na mejl: zbornikrukopisi@gmail.com 라퓨타 다운로드.

,,Rukopisi 36? ?e iza?i iz štampe do maja 2013. kada je planirana i promocija u Pan?evu. Autorima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koji ne budu bili u mogu?nosti da do?u na promociju Zbornika, primerci ?e biti poslati poštom.

Dom omladine Pan?evo
Svetog Save 10, Pan?evo