Konkurs za volonterke i volontere u Centru E8

Нема коментара на Konkurs za volonterke i volontere u Centru E8

Centar E8  (Centar za promociju zdravih stilova života ) je nevladina, neprofitna, nepoliti?ka, omladinska organizacija Download ajax files with jquery. Centar E8 je osnovan 2004. godine, kao organizacija koja deluje na nacionalnom nivou, sa sedištem u Beogradu.

Metodologije koje se koriste u radu organizacije su vršnja?ka edukacija, upotreba drame u vršnja?koj edukaciji, muzika, film, kao i društvene kampanje, socijlni marketing i zagovaranja invincible baseball team.

Ukoliko smatrate da je važno i korisno baviti se omladinskom politkom i mladima u Srbiji, iskristite priliku i priklju?ite se timu Centra E8 street name address zip code.

Uslovi su slede?i :

• Da imaš izme?u 18 i 30 godina;
  • Da živiš u Beogradu;
  • Da se zalažeš za poštovanje ljudskih prava, toleranciju i nediskriminaciju;
  • Da veruješ u važnost neformalnog obrazovanja; (Više o neformalnom obrazovanju i ostalim vrstama obrazovanja saznajte klikom na link)

Konkurisanje se vrši putem online prijave.

Zaduženja tokom volontiranja ?e se odnositi na pružanje podrške u realizaciji trenutnih projekata i razvoju budu?ih projekata. Volonteri/ke ?e imati priliku da steknu nova znanju i veštine o ljudskim pravima, rodnoj  ravnopravnosti, participaciji mladih, kao i u oblastima logistike, komunikacija, pisanja projekata, u vremenskom periodu od 4 sata nedeljno tokom 3 meseca.

Konkurs traje do 20. januara 2013. godine u pono?.

Više informacija o konkursu kao i mejl kontakt osobe možete na?i na sajtu Centra E8.

Izvor: http://www.e8.org.rs/