Konkurs povodom studentske nedelje

Нема коментара на Konkurs povodom studentske nedelje

Me?unarodna studentska nedelja u Beogradu, pod pokroviteljstvom Svetskog omladinskog talasa, raspisuje konkurs za prijem novih novih ?lanova u organizacioni tim Sound Forge 10 Kizen.

Ako imaš izme?u 19 i 26 godina, želiš da unaprediš svoje organizacione veštine i sprovedeš ideje u delo, a pritom da u?estvuješ u kreiranju najve?eg studentskog tematskog festivala na Balkanu, onda je ovo pravi poziv za tebe gta 4 pc 다운로드! Priklju?i se mladim i ambicioznim studentima i budi deo uspešnog volonterskog tima.

Konkurs se raspisuje za slede?e pozicije:

• TIM EDUKATIVNOG PROGRAMA (osmišljavanje programa i edukativnog sadržaja festivala, kao i komunikacija sa moderatorima radionica i ekspertima koji ?e u?estvovati na Open Lecture Day-u);
  • ME?UNARODNA SARADNJA (osmišljavanje i rad sa procesom aplikacije ušesnika, kao i odre?ivanje kriterijuma za selekciju u?esnika i održavanje kontakata sa primljenim u?esnicima i komunikacija sa ambasadama);
  • LJUDSKI RESURSI (celokupan proces selekcije volontera, od smišljanja pitanja do osmišljavanje treninga i intervjua, rukovo?enje grupom i održavanje kontakta sa volonterima);
  • EVENT TIM (kreiranje zabavnog i kulturnog sadržaja festivala, osmišljavanje žurke, ceremonije otvaranja i zatvaranja festivala i pronalazak potencijalnih partnera i lokacije, kao i ostalih doga?aja koji su deo ISWiB-a );

Prijava traje do 15.02.2013 영어 번역기 다운로드. Aplikaciju za prijavljivanje možeš popuniti OVDE

Više informacija na : http://iswib.org/konkurs-za-org-tim/