Oceni profesora!

2 коментара на Oceni profesora!

Želimo da vam predstavimo sajt oceniprofesora.com vista 다운로드. Projekat Oceni Profesora je pokrenula grupa studenata sa Fakulteta za Informatiku i ra?unarstvo Univerziteta Singidunum. Projektu su se priklju?ili studenti Fakulteta organizacionih nauka, Matemati?kog fakulteta i Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Ished to Issha.

Registracija je potrebna da biste mogli da evaluirate rad – neophodno je upisati mejl adresu rix명조 다운로드. Ona ?e biti vidljiva samo administratorima sajta, ali ne i javnosti. Portal se obavezuje da ?e ?uvati privatnost podataka.

Ocenama od 1 do 5 ocenjuje se rad u ?etiri kategorije (korisnost i interesantnost predavanja, korektnost u komunikaciji, dostupnost i kvalitet materijala za u?enje). Možete tako?e i napisati komentar sa nekim konkretnijim informacijama i primerima, naravno uz zabranu upotrebe pogrdnih re?i, pretnji i sl.

Filološki fakultet ima najve?i broj ocena rada profesora od svih institucija. Prose?na ocena institucije dobija se putem prose?nih ocena nastavnog kadra i trenutno se nalazi na sredini rang liste.

Ukoliko za profesora koga ste želeli da ocenite ne postoji potpun profil (fotografija, mejl, br. telefona na poslu, naziv nau?ne oblasti itd.), možete poslati podatke administratorima sajta i oni ?e dopuniti profil.

Naravno, pored ovog sajta, preporu?ujemo vam da obavezno uradite i anketu preko  e-studenta  Filološkog fakulteta, koja se održava svakog maja (za zimski semestar), odnosno novembra (za letnji). Nastavno osoblje dobija rezultate u koverti, bez ikakvih indikacija ko je kako glasao, a jedino dve osobe iz IT službe Fakulteta mogu da vide kako ste glasali.

Ovim putem vas sve pozivamo da glasate, budete objektivni i ovim na?inom ukažete na mane tj. da pohvalite rad naših profesora.

2 thoughts on “Oceni profesora!

1. Miomir Ivkovic

Ja,dr Miomir Ivkovic, nisam profesor ni na jednom fakultetu ni na jednom univerzitetu. U penziji sam. Kako da me studenti ocenjuju? Ocene koje se pojavljuju su ocene mojih „prijatelja“.
    Мolim vas da moje ime iѕbrisete iѕ spiska nastavnika Filoyofskog fakulteta u Nisu. Ја то нисам.
    Hvala

Reply
    1. ¿Qué pasa? Post author

Poštovani profesore,

Tim ¿Qué pasa? nije odgovoran za pravljenje ovog sajta, samim tim ni sastavljanjem baze profesora i obrazovnih ustanova.
      Ukoliko ste oštećeni možete se obratiti timu koji stoji iza sajta Oceniprofesora.com putem mejl adrese office@oceniprofesora.com

Pozdrav,
      Tim ¿Qué pasa?