Hronopije 2013.

Нема коментара на Hronopije 2013.

U ponedeljak, 17 눈사람 mp3 다운로드. decembra, u Institutu Servantes, u Sve?anoj Sali, bi?e predstavljen projekat Hronopije 2013, koji za cilj ima promovisanje vrednosti Latinske Amerike, i koji se bavi njenim politi?kim, društvenim, obrazovnim i kulturnim razvojem kao mogu?oj inspiraciji za neke od odgovora na lokalne dileme samsung kies 다운로드.

Projekat je organizovan u saradnji Društva hispanista i Jugoslovenskog udruženja latinoamerikanista, a predstavi?e ga Dejan Mihailovi way to school? (redovni profesor i istraživa? na Tehnološkom institutu Monterej u Meksiku), Nemanja Džuverovi? (docent na Fakultetu politi?kih nauka), Sanja Savki? (doktor istorije umetnosti, specijalizovana za umetnost starosedelaca ameri?kog kontinenta), Silvia Monros – Stojakovi baiduyunguanjia? (prevodilac) i Jelena Spasojevi? (presednica Društva hispanista).

Hulio Kortasar, jedan od najpoznatijih argentinskih pisaca, za kronopije kaže: Dionizijske, kreativne i donekle nadrealne, hronopije su suprotnost famama, tim apolonskim i pragmati?nim pojedincima kojima je potreban papir s linijama da bi pisali i koji „cede pastu za zube odozdo.“

Ukoliko volite Latinsku Ameriku, i želite da saznate nešto više, do?ite, svi ste pozvani Mount and Blade Epic Mode.