Hispanizacija počinje!

Нема коментара на Hispanizacija počinje!

Društvo hispanista pokre?e projekat Klikom do hispanizacije s ciljem da ljubiteljima zemalja španskog govornog podru?ja omogu?i brz i jednostavan pristup svim aktuelnostima iz oblasti hispanistike free pattern. Informacije o praksama, stipendijama, radionicama, doga?ajima, politici i ekonomiji, književne preporuke, intervjui sa istaknutim li?nostima samo su neke od oblasti o kojima se posetioci portala Društva mogu informisati htc sync 다운로드.

Projekat Klikom do hispanizacije obuhvata pokretanje tri portala – centralnog www.drustvohispanista.rs sa osnovnim informacijama, i dva dodatna Reflejo (srpski: Refleho, odraz) www.reflejo.drustvohispanista.rs i ¿Qué pasa reportDesigner? www.quepasa.drustvohispanista.rs sa specifi?nim sadržajima. Svaki od portala ima svoje stranice i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Google+, YouTube.

Na centralnom portalu dostupne su informacije o samom Društvu hispanista, koje je za skoro pet godina postojanja sprovelo preko 70 projekata u okviru šest sekcija: kulturno-informativne, novinarske, metodi?ke, prevodila?ke, pozorišne i sekcije za studentske prakse.

Sa centralnog portala možete pristupiti platformi ¿Qué pasa?, namenjenoj pre svega studentima, koja nudi aktuelnosti organizovane u tri oblasti: fakultet, kultura i studentski život.

Tako?e, centralni portal omogu?ava pristup internet stranici ?asopisa Reflejo koja prati aktuelnosti u oblastima: književnost, umetnost, muzika, pozorište, kinematografija, tradicija, društvo, politika i ekonomija, ples, putovanja, prakse,itd.