Preporuka za hispaniste pre odlaska na sajam!

2 коментара на Preporuka za hispaniste pre odlaska na sajam!

?lanovi tima ¿Qué pasa 킹오브 파이터 다운로드? posetili su ovogodišnji Sajam knjiga i evo šta ne biste smeli da propustite kao hispanisti!

Napomena: u zagradi su napisane godine studija na kojima su se koriste ili su korisne odre?ene knjige 핀터레스트 이미지 전체 다운로드.

Svet hispanistike – Dalibor Soldati? i Željko Doni?, Izdava?: Zavod za udžbenike (I, II)
Gramática de la lengua española para serbiohablantes  – Jelena Raji movie Unwritten? i Ugo Markos Blanko, Izdava?: Zavod za udžbenike (I, III)
Fonética y fonología españolas para serbiohablantes – Robert M. Hammond i Jelena Filipovi?, Izdava?: Zavod za udžbenike (II)
Stare španske romanse – Željko Doni?, Izdava? : Partenon (II)
Selestina – Fernando de Rohas, Izdava? : Izdava?ka knjižarnica Zorana Stojanovi?a (I, II)
Servantesov „magi?ni“ realizam – Artuto Serano Plaha, Izdava? : Izdava?ka knjižarnica Zorana Stojanovi?a (III, IV)
Don Huan, Don Kihot i Selestina – Ramiro de Maestu, Izdava? : Izdava?ka knjižarnica Zorana Stojanovi?a
Don Kihot ( I i II deo) – Migel de Servantes, Izdava?: Službeni glasnik
Sabrane pri?e (I i II) – Hulio Kortasar, Izdava?: Službeni glasnik
Ume?e stiha – Horhe Luis Borhes, Izdava?: Službeni glasnik
Edicija knjiga G. G. Markesa – Izdava?: Sezam book
Edicija knjiga Marija Vargas Ljose – Izdava?: Laguna
Ume?e stiha – Horhe Luis Borhes, Izdava?: Službeni glasnik
Savremeni španski film – Migel Huan Pajan, Izdava?: Clio (II)
Školice – Hulio Kortasar, Izdava?:Sezam book

Na velikom popustu:
Doña perfecta – Benito Peres Galdos, Izdava?: Clio
Moja Španija – Asorin,Izdava?: Clio
No?i Madrida – Andres Amoros, Izdava?: Clio
Tunel – Ernesto Sabato, Izdava?: Plato

Ne zaboravite da potražite na antikvarnim knjigama (sprat Hale 1) Špansku književnost 1 – Ljiljana Pavlovi? – Samurovi? i Dalibor Soldati? kao i Leksikon hispanoameri?ke književnosti, Ljiljane Pavlovi? – Samurovi?. Po pre?ašnjem iskustvu, u ovom delu hale se mogu na?i i knjige na španskom jeziku!

Van sajma, obavezno posetite knjižaru DATA status u kojoj sa sajamskim popustom možete na?i najpovoljnije re?nik CLAVE!

2 thoughts on “Preporuka za hispaniste pre odlaska na sajam!

1. Ivana

Za kolege sa četvrte godine, postoji edicija Klasici španskog realzima, izdavač je PI-pres (hala 1, u kružnom delu uz ogradu)a neka od dela su Imanje Uljoinih, Morsamor, Huanita, Klarin Novele, Razbaštinjena… pogledjte na http://www.pi-press.com, koja sve dela čine edicuju.
    Na štandu Paidee ima nekoliko knjiga Borhesa, Sepulvede (veoma povoljno. Ljosu preporučujem da uzmete na štandu antikvarnih knjiga, velika je razlika u ceni u odnosu na Lagunu (3 knjige za nekih 1000din. a na štandu Lagune samo jedna je oko 800)a da napomenem da su u potpunosti očuvane (Povest o Majti, Keltov san, Panteleon i posetiteljke…).
    Pozdrav i nadam se da će vam ove informacije biti od koristi
    Ivana 🙂

Reply