Nando Penteado u Kulturnom centru Grad

Нема коментара на Nando Penteado u Kulturnom centru Grad

U okviru svoje mini-turneje po Evropi, u Beograd iz Sao Paula stiže brazilski gitarista Nando Penteado (42), koji ?e u nedelju 9 ms office 2013 trial. septembra uve?e u Kulturnom centru Grad svirati najlepše kompozicije brazilske muzike: sambu, bosanovu, MPB (Musica Popular Brasileira); ve?ne muzi?ke teme Antonija Karlosa Žobima, Arija Baroza, Dorivala Kajemija, Žoao Boska, Egberta Žismontija, ali i svoje li?ne 포토샵 cs2 키젠 다운로드.

Penteado svira od malih nogu, tako da njegova muzi?ka karijera traje bezmalo tri decenije One piece burning blood download. Zvani?nu muzi?ku „licencu“ stekao je na Univerzitetu u Kampinasu, a paralelno sa „performerskom“, održava i pedagošku karijeru 배틀그라운드 esp 다운로드. Iako je pravi multi-instrumentalista, akusti?na gitara mu je „mati?ni“ instrument. Njegov gitarrski stil je veoma ritmi?an i perkusivan, sa jasnim „samba“ uticajem, a svojstvenost njegovih kompozicija je rafiniranost i jednostavnost drum sound effects.

Penteadovi nastupi su u svakom smislu putovanja kroz univerzum brazilske muzike 루나틱돈 전설의 항해 다운로드. Pored izuzetnog muzi?kog doživljaja, oni su i prilika se „iz prve ruke“ ?uje nešto o konkretnim pesmama i kompozitorima, pošto Nando, kao baštinik bogate brazilske muzi?ke tradicije, kao svoju misiju ose?a i prenošenje pri?a, legendi i istorija koje stoje iza svake pesme.

„Kapije“ KC Grad se otvaraju u 20.30, koncert po?inje u 21h Yabeth's Prayer.