Kompaj Segundo

Нема коментара на Kompaj Segundo

Kompaj Segundo (Máximo Francisco Repilado Muñóz) je bio ?uveni kubanski kompozitor i muzi?ar 스케치 업 소스 다운로드. Poznat je i cenjen širom sveta me?u ljubiteljima kubanske muzike. Kao prili?no mlad je po?eo da se bavi muzikom i da stvara pesme.

Svirao je raznovrsne instrumente poput gitare, klarineta, bonga, ali ono što je posebno zanimljivo je njegov izum, takozvani armoniko ( armónico) vjoy 다운로드. To je hibridni instrument sa sedam žica, izme?u španske gitare i kubanskog tresa. Ipak, Repilado je prvobitno bio obi?an momak sa sela, radio je u fabrici duvana i samostalno je u?io da svira gitaru i tres kyobo mungo epub. Me?utim, muzika ga je sve više privla?ila,tako da je poha?ao ?asove klarineta i bio ?lan nekoliko muzi?kih grupacija,me?u kojima je najzna?ajnija bila  La Banda Municipal de Santiago de Cuba Download Club Remix. Vremenom je sve više uplovljavao u muzi?ke vode i bio ?lan brojnih muzi?kih sastava na Kubi, poput Cuarteto Hatuey, Conjunto Matamoros i dr. Najvažnije pomenuti je svakako duo Los Compadres, koji je osnovao sa Lorensom Jeresuelom ( Lorenzo Hierrezuelo ) i koji je obojici bio zlatan period karijere 맨정신 mp3 다운로드. Upravo iz ovog perioda poti?e i Repiladov nadimak Compay Segundo, nazvan tako po tome što je pevao drugi glas. Autor je preko 100 dela u žanrovima: son, guara?a, bolero. 구글 스케치업 8 다운로드. Kompaj Segundo je osvojio brojne simpatije i aplauze širom sveta (Španija, Francuska, Meksiko, Argentina… ). Imao je ?ast da se na?e na poznatom disku  Buena Vista Social Club, na kome se nalazi jedna od najlegendarnijih kubanskih pesama Chan Chan, koju je upravo Repilado komponovao Pixie Booth. Njegov zna?aj, pored toga što je bio talentovani muzi?ar, ogleda se i u tome što je smatran simbolom kubanizma i jednom kompletnom li?noš?u koja oslikava Kubu. Prilog o njegovom životu i muzici možete pogledati ovde 더블로 다운로드.