Preporuka: pogledajte „Panov lavirint“

1 коментар на Preporuka: pogledajte „Panov lavirint“

Meksi?ki reditelj Giljermo del Toro nam predstavlja fantazmogori?no ostvarenje, dramu koja se odvija 1944 지하철노선도 서울 다운로드. godine, pet godina nakon završetka španskog gra?anskog rata, i opisuje ?udesna putovanja Ofelije, devoj?ice koja bi mogla biti mitska princeza podzemnog kraljevstva, ali i dešavanja u fašisti?koj Španiji tog perioda 장강 7호 다운로드. Ona odlazi sa majkom Karmen da živi kog sadisti?kog o?uha (kapetan Vidal) i, okružena surovom realnoš?u, po?inje da sre?e stvorenja iz njenih bajki Download The Children of Man. Film „Panov lavirint“ (El laberinto del fauno) je drugi deo nezvani?ne triologije fimova fantastike Giljerma del Toroa vezane za španski gra?anski rat i posleratni period Contra download. Pored ovog filma, tu su i „?avolova ki?ma“ (El espinazo del diablo) i „3993“. Dobitnik 3 Oskara i preko 60 drugih nagrada, a proglašen je i za najbolji film 2006 Minecraft tnt mode. godine od strane Nacionalnog udruženja filmskih kriti?ara USA. Glavne uloge: Ivana Bakero (Ofelija), Adijana Gil (Karmen), Serhi Lopes (Vidal).

1 thought on “Preporuka: pogledajte „Panov lavirint“

1. Mаjа Gаlović

E ovaj film zaista i ja toplo preporucujem, meni se jako dopao 🙂 Necete zazaliti ako pogledate, a likovi su uradjeni fantasticno 🙂

Reply